Såld

Se bilder
Till bildspelet

Artillerigatan 46

  • 255 m2
  • 7 rum
  • 2 av 5, hiss
Med attraktivt läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg ligger denna smakfullt renoverade våning. Våningen, som har ett ljust och fritt läge i en klassisk jugendfastighet, bevarar ursprungsdetaljer från byggåret 1910. En modern planlösning samsas med klassiska detaljer. Stort, påkostat kök från italienska Boffi. Rymligt badrum med spa-avdelning. Totalt upp till fyra sovrum och tre badrum. Balkong. Öppen spis. Välskött och representativ fastighet. Förening med en stor kassa och en osedvanligt stark ekonomi. Föreningen debiterar ej någon månadsavgift. Garage i huset (kö). Flexibelt tillträde.

Förening och fastighet

Föreningen förvärvade fastigheten 1986. Fastigheten har gatuadresserna Artillerigatan 46, Nybergsgatan 3 och 5 samt gården däremellan. Fastigheten värms med egen bergvärme och med fjärrvärme som spetsvärme. Marken om 1384 kvm innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 29 lägenheter, samtliga med bostadsrätt. Den totala lägenhetsytan är 3847 kvm. I källarplanet under gården hyr föreningen ut 16 parkeringsplatser. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkrum med avfuktare. 

Föreningen är skuldfri och debiterar 0 kr i avgift. Inga planerade avgiftshöjningar. Juridisk person godkänns ej som medlem. Säljare av bostadsrätt debiteras en överlåtelseavgift om f.n. 1100 kr. Pantsättningsavgift om 500 kr debiteras. 

 

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.