Såld

Se bilder
Till bildspelet

Banérgatan 37

  • 30 000 000 kr
  • 157 m2
  • 3 rum
  • 2 tr, hiss
M3636 Ritning 2
I totalrenoverad och elegant fastighet invid Karlaplan ligger denna smakfullt renoverade klassiska våning. Våningen är genomgripande renoverad från grunden med respekt för de ursprungliga detaljerna. Ett mycket stort och påkostat kök byggt på finsnickeri i klassisk stil. Fungerande öppen spis i både kök och vardagsrum. Från köket går dubbla glasdörrar ut mot den stora balkongen som ligger i sydvästläge. Grön trädgård med planteringar och utegrupp. Exklusivt badrum i Cararamarmor med badkar och dusch. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Gäst-wc med dusch i anslutning till hallen. Genomgående oljad ekparkett i hela våningen. Kalksten i hall. Totalrenoverad stambytt fastighet. Förening med låg belåning och en mycket god ekonomi. Flexibelt tillträde. Garageplats i huset, ägd med bostadsrätt, kan köpas till. Vänligen anmäl dig till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken anmäl till visning. Begränsat antal besökare.

Fastighet och förening

Brf Furiren är en s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 16 bostadsrättslägenheter, en lokal med bostadsrätt samt 8 garageplatser med bostadsrätt. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2615 kvm, varav 2615 utgör lägenhetsyta. Föreningen förvärvade fastigheten 2013/2014.

Det finns ett nytt källarförråd till varje lägenhet samt ett vinfack i den gemensamma vinkällaren. Cykelförråd och grovsoprum finns. Tvättstuga finns ej. Gemensamt utrymme på innergården och gemensam vinkällare. Uppvärmning genom fjärrvärme. Inga planerade avgiftsändringar.

Under 2013/2014 genomgick fastigheten en totalrenovering med bl.a. nya stammar, nya elstigare, fasad, fönster, gård och trapphusrenovering. Inga större planerade renoveringar.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.