Såld

Se bilder
Till bildspelet

Grev Magnigatan 3

  • 32 000 000 kr
  • 169 m2
  • 6 rum
  • 1 tr, hiss
M3151 Ritning 2
Med bästa läge i första kvarteret vid Strandvägen ligger denna exklusivt totalrenoverade sekelskiftesvåning. Våningen har en modern och tilltalande planlösning med öppna sällskapsytor och restaurerade originaldetaljer så som stuckaturer, paneler och stora fönster mot tyst återvändsgata. Upp till fyra sovrum, två mycket påkostade badrum. Separat tvättavdelning. Dressingroom med platsbyggd förvaring. Balkong med trevlig innergård. Välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi. Flexibelt tillträde.

Förening och fastighet

Brf Ädelman Större nr 6 är en äkta förening och förvärvade fastigheten 1992. Det finns ett bostadshus byggt 1883-1885 (ombyggnadsår 1979). Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter och en lokal med hyresrätt om 241 kvm, f.n. förskola. Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem. Till medlemmarnas förfogande finns en tvättstuga och ett grovsoprum. Föreningens ekonomi är stabil och några större reparationer/installationer eller avgiftsförändringar, förutom oplanerade "day to day" händelser är inte inplanerade i närhet. Eventuellt förestående målning av trapphusen.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.