planritning grevg29
Richard Lagerling
Fastighetsmäklare Richard Lagerling richard@lagerlings.se 070 - 728 22 00
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare Jonathan Lundin jonathan@lagerlings.se 073 - 034 70 56

Grevgatan 29

  • 16 600 000 kr fast pris
  • 94 m2
  • 3 rum
  • 2 626 kr/mån
Beskrivning
Med bästa läge på Östermalm invid Östermalmstorg hittar vi denna helt nyproducerade etagelägenhet med townhousekänsla och privat uteplats mot en grönskande innergård. Golvyta 112 kvm. Boyta 94 m2. Modern och öppen planlösning med exklusivt platsbyggt kök med köksmaskiner från Gaggenau. Genomgående vackra ekgolv. Två sovrum med möjlighet att bygga till ett tredje sovrum på nedre plan. Två exklusiva badrum i marmor. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Med detta läge bor du tyst och avskilt men ändå med omedelbar tillgång till torglivet med Östermalms saluhall och alla restauranger och butiker. En kort promenad bort hittar man Djurgårdens grönska å ena sidan och city med NK och Stureplan lika nära. I bostadsrättsföreningen finns även ett nyrenoverat garage med elbilsladdare och kort kötid. Förening med låga avgifter och en mycket god ekonomi bland annat tack vare stora hyresintäkter från butikslokaler. Fast pris. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se
Fakta
Adress
Grevgatan 29
Område
Östermalmstorg
Pris
16 600 000 kr
Avgift
2 626 kr/mån
Antal rum
3rum och kök
Boarea
94 Kvm Faktisk uppmätning
Kommentar Boarea
Golvytan är 112 kvm
Lgh nr - brf/lmv
36/1101
Ingår i avgiften
värme och VA samt fiber bredband
Våningsplan
1 tr
Hiss
Ja (Hiss finns med ingång från Storgatan)
Balkong
Uteplats
Förråd
Källarförråd
Fönster
2-glas och 3-glas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning
Fjärrvärme/Vattenburen golvvärme
Andelstal avgift
0.97311%
Energiprestanda
161 kWh per m2 och år
Förening
HSB Brf Valfisken Mindre
Förening äger mark
Ja
Äkta förening
Ja
Nettoskuldsättning
398 039 kr
Juridisk person
Nej
Byggnadsår
2022
Lägenhet

Genomgående golv i chevronparkett samt heltäckningsmatta i sovrum. Golvvärme- vattenburen. Golvvärme WC/D  –  vattenburen + el (komfortgolvvärme) Trådbundna rumstermostater för golvvärme. Ytskikt Innerväggar – målad gips på plywood. Ventilation - FTX. Mediecentraler. Smart belysningssystem – Plejd, App och manuellt. Stallgången – genomtänkt belysning, entrépartier av ek, träpaneler på väggar och golv av marktegel i fiskbensmönster. 

 

Kök

Handtagslösa skåpsluckor. Infälld ledbelysning i underkant av överskåp. Arbetsyta och stänkskydd i Carrara marmor. Vitvaror från Miele. Matplats för 6 personer. 

Badrum

Badrum 1: Målade väggar. Golv i Carrara marmor med golvvärme. Tak- och handdusch med glasvägg. Tvättställ med kommod och väggfasta blandare. Spegel med belysning. Tvättmaskin/torktumlare från Miele. Bänkskiva i Carraramarmor. Handdukstork.

Fastighet & Förening

Fastigheten Valfisken 12 uppfördes 1888 och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar och är i mycket gott skick. Föreningen har varsamt restaurerat sina fastigheters utseende till ett klassiskt Östermalmshus av hög klass. I fastigheten finns ett nyrenoverat garage med kösystem.

Föreningen Brf Valfisken 12 är en äkta bostadsrättsförening med goda lokalintäkter och en stark ekonomi. Inga avgiftshöjningar planeras. Föreningen äger marken.

Intresseanmälan
Detta hem visas efter överenskommelse.
Karta
  • Karta
  • Satellit
  • Gatuvy