Gumshornsgatan 9 garageplats ingår

  • 11 000 000 kr
  • 67 m2
  • 3 rum
  • 4 tr., hiss
  • 3 440 kr/mån
Planlösning
Ljus etagelägenhet med tillhörande garageplats och med närhet till både Karlaplan och Djurgården. Lägenheten är väldisponerad med bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har delvis dubbel takhöjd. Balkong, stilren öppen spis och genomgående fiskbensparkett. Sällskapsrum och kök med matplats för 8-10 personer i öppen planlösning. Sovdel samt ett ett mindre sovrum alt. walk-in-closet på övre etage. Exklusivt badrum i Carraramarmor med dusch samt separat gäst-wc. Lägenheten är i fint skick. Förening med god ekonomi i en fastighet från 1930.

Förening och fastighet

Brf Gumshornet är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 1985. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 198 lägenheter med bostadsrätt (totalt bostadsyta 12.155 kvm) samt 14 lokaler med hyresrätt (total hyresyta 1.265 kvm). Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har ett garage med 120 platser (kan enbart förvärvas av föreningens medlemmar) och går att hyra direkt från föreningen för ca 2800 kr/mån.

Gemensamma utrymmen i form av cykelförråd, barnvagnsrum och tre tvättstugor med totalt 5 tvättmaskiner och 3 torktumlare. Barnvagnsrum, grovsoprum och cykelparkering på gården. Kabel-tv via ComHem. Vinden är bebyggd. Till lägenheten hör ett förråd. Gumshornsparken är en blomstrande parkidyll med fontän och trädgårdsmöbler. Parken förhöjer den lugna boendemiljön för de boende i föreningen. 

Visningar
Ansvarig mäklare
Kontakta även
Anne-Cathrine Arph Anne-Cathrine Arph Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 630 40 85 ac@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.