Karlavägen 11

  • 33 000 000 kr
  • 242 m2
  • 6 rum
  • 2 tr, hiss
  • 7 843 kr/mån
M3290 Ritning 2
I en av Lärkstadens vackraste fastigheter ligger denna strålande ljusa paradvåning. Våningen bevarar vackra urprungsdetaljer i nationalromantik så som spröjsade burspråk, väggfält och skjudörrar. Högt i tak med originalstuckaturer och ekparkett. Tre rum i söderfil mot Karlavägen. Upp till fyra sovrum och möjlighet att bygga tre eller fyra badrum. Stora sällskapsytor med magnifik matsal med öppen spis i kolmårdsmarmor och skjutdörrar mot vardagsrum. Kakelugn. Mycket välskött och representativ fastighet med elegant entré och garage med kösystem. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

Förening och fastighet

Brf Skatan 1 är en s.k. äkta förening som bildades 1982 och förvärvade fastigheten 1983. Föreningen äger marken. Juridisk person godkänns inte som medlem. Fastigheten bebyggdes 1912 och består av 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen hyr ut 3 källarlokaler (varav en till en naprapat) och 11 garageplatser. 

År 1988 sålde föreningen bostadsrätten till vindsplanet och lät genomföra stambyte samt ledningsdragningen för el. Det finns ej allmän tvättstuga i fastigheten. Det finns barnvagnsrum, cykelrum och pappersinsamling. Inga planerade avgiftshöjningar.

 

Visningar
Detta hem visas efter överenskommelse.
Ansvarig mäklare
Richard Lagerling Richard Lagerling Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 728 22 00 richard@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.