Karlavägen 15A

  • 9 300 000 kr
  • 66 m2
  • 2 rum
  • 3 tr, hiss
21 07 06 Karlavägen 15A lgh1302 JPG
Med attraktiv och fritt läge mot Engelbrektskyrkan ligger denna ljusa och genomgående lägenhet med balkong. Lägenheten bevarar vackra, tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster och generös takhöjd. Den rymliga hallen öppnar upp mot både sällskapsrum, sovrum och kök. Sällskapsrummet har plats för både soffgrupp och matbord med härlig utsikt över de grönskande träden och kyrkan. Köket har gott om arbetsytor och förvaring och här finns även utgång till den trevliga balkongen med sol fram till 14 på sommaren. Det rofyllda och insynsfria sovrummet har även de utsikt mot den vackra kyrkan och här finns det möjlighet till mycket förvaring. Helkaklat badrum med inbyggd dusch och plats för både tvättmaskin och torktumlare. Förberett för gäst-wc i hallen i nuvarande klädkammare. Välskött fastighet och förening med god ekonomi. Tillträde efter överenskommelse. Varmt välkomna på visning!

Förening och fastighet

Brf Näktergalen förvärvade fastigheten 1985. Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt, 4 lokaler bostadsrätt samt 7 lagerlokaler med hyresrätt. Föreningen godkänner ej juridisk person.
För alla medlemmar så finns en gård med utemöbler och grill under sommartid. Medlemmarna disponerar en gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp. Föreningen planerar inga avgiftsändringar.

Renoveringar:
2020 Renovering av fasad bottenvåning mot Karlavägen
2019 Ny fasad mot gården
2017 Stamspolning
2016 Fönsterrenovering
2015 Renovering av källare
2015 Nytt tak mot gården
2008 Stamspolning
1998 Stambyte

Planerad renovering
2021 Trapphus

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.