Se bilder
Till bildspelet

Linnégatan 3

  • 29 000 000 kr
  • 173 m2
  • 5 rum
  • 5 tr av 5, hiss
  • 9 351 kr/mån
Högst upp, invid Humlegården, finns denna unika penthousevåning i nyklassicism. Sällsynt charmig våning i etage med villakänsla och ett flertal balkonger samt en stor altan med fri utsikt över Östermalms takåsar. Trevlig sällskapsdel, med spröjsade franska fönster ut mot balkongerna, bestående av rymlig matsal och vardagsrum, båda med varsin eldstad och mellanliggande skjutdörrar. Bibliotek/arbetsrum som med fördel kan användas som ett tredje sovrum. Stilrent kök med liten matplats i anslutning till matsalen. Svängd ektrappa leder upp till övre plan som består av två sovrum och två badrum. Ett av sovrummen har en vacker kakelugn och det andra sovrummet har utgång till altanen. Generös klädkammare med takfönster. Tyst och fritt läge i välskött, stambytt fastighet byggd 1932.

Förening och fastighet

BRF Rotundan 2 är en äkta bostadsrättsförening på Östermalm, Stockholm som äger 1 fastighet på adressen Linnégatan 3. Föreningen upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt och 1 brf-garageplats, totalyta 1556 kvm. Marken om 515 kvm innehas med äganderätt. Juridisk person godkänns ej som medlem. Inga planerade avgiftsändringar. De gemensamma utrymmena innefattar takterrass och innergård. 

Visningar
Detta hem visas efter överenskommelse.
Ansvarig mäklare
Kontakta även
Anne-Cathrine Arph Anne-Cathrine Arph Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 630 40 85 ac@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.