Linnégatan 51

  • 8 950 000 kr
  • 60 m2
  • 3 rum
  • 3 tr, hiss
  • 1 293 kr/mån
Planritning
M3788 Ritning 2
Planritning
M3788 Ritning 2
Med högt hörnläge och vidsträckt utsikt ligger denna nyrenoverade och mycket tilltalande lägenhet med balkong i sydväst med sol hela dagen och kvällen. Bostaden har en eftertraktad och modern planlösning med sällskapsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och fungerande öppen spis. I anslutning ligger det smakfulla köket med gott om arbetsytor. Luftigt sovrum med utgång till balkong med intilliggande walk-in closet och kontorsrum ( kan användas till sovrum för mindre barn. Man kan även enkelt skapa ett större sovrum av walk-in closet och kontorsrum med egen ingång från entréhall, se alternativ planlösning). Stilrent badrum med dusch. Skuldfri förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Attraktivt läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg.
Visningar
Ansvarig mäklare
Ann-Charlotte Stenbeck Ann-Charlotte Stenbeck Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 788 38 77 anncharlotte@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.