ritning
Richard Lagerling
Fastighetsmäklare Richard Lagerling richard@lagerlings.se 070 - 728 22 00

Nybrogatan 15

  • 28 000 000 kr
  • 143 m2
  • 4 rum
  • 7 140 kr/mån
Beskrivning
Med högt och ljust läge i den totalrenoverade Brf Astoria ligger denna klassiska sekelskiftespärla. Lägenheten har högt i tak med vackra stuckaturer och höga fönster. En mycket tilltalande planlösning med väldisponerade sällskapsytor och tre bra sovrum. Påkostat snickeribyggt kök med högkvalitativa köksmaskiner från Miele och utgång till en mycket stor balkong. Två påkostade badrum. Separat tvättavdelning. Välskött fastighet med elegant entré.
Fakta
Adress
Nybrogatan 15
Område
Östermalmstorg
Pris
28 000 000 kr
Avgift
7 140 kr/mån
Antal rum
4rum och kök
Boarea
143 Kvm Faktisk uppmätning
Lgh nr - brf/lmv
1303/1303
Våningsplan
3 tr
Andelstal ägande
7.2709%
Andelstal avgift
7.2709%
Förening
Brf Astoria Nybrogatan
Förening äger mark
Ja
Äkta förening
Ja
Nettoskuldsättning
1 422 152 kr
Juridisk person
Ja
Lägenhet

Säkerhetsdörr i trä. Väggar i kulör Grey Umber (NCS S 2003-G96), glans 5. Socklar och dörrfoder målas i kulör Pearl White (NCS 0502-Y), halvblank. Målat tak kulör Chalky White (NCS 0500-N glans 2). Restaurerade eller återskapande stuckaturer och takrosetter. Golv i Chevronparkett i oljad ek. Spotlights i hall, wc och badrum. Bänkbelysning under väggskåp i kök. Fönsterbänkar i Kalksten. Spegeldörrar i trä, kulör enligt dörrfoder.
Nätverksuttag i samtliga rum (ej wc, klädvård). Braskamin med kolmårdsmarmor i golv framför braskamin.
Takhöjd: Vardagsrum/kök ca 3,1-3,20 m, Sovrum ca 3,15 m, Hall ca 2,70 m, Badrum ca 2,50 m.

Kök

Chevronparkett i oljad ek. Platsbyggt kök med luckor i ask-fanér. Synlig stomme av hårdvaxad oljad ek-fanér.  

Bänkskiva i Kalksten. Köksblandare från Vola. 

Vitvaror från Miele. Integrerad kyl, frys alternativ kyl/frys och diskmaskin. Induktionshäll och ugn i väggskåp eller under häll.   

Badrum

Golv: Plattor av granitkeramik.

Vägg: Plattor av granitkeramik.

Handfat: Vägghängt i vitt porslin med kommod.

Blandare: Vola.

Handdukstork: Vola (el).

WC: Vägghängd i vitt porslin med inbyggd vattencistern.

Bänkskiva: Ovan tvättmaskin och torktumlare: Granitkeramik skiva, kulör brun/svart

Spegel: Spegelskåp med belysning och eluttag.

Duschvägg: Glas.

Övrigt: Komfortgolvvärme. Tvättmaskin och Torktumlare enligt lägenhetsritning. Bänkskiva av granitkeramik och platsbyggd förvaring i överskåp.

Fastighet & Förening

Brf Astoria Nybrogatan är en s.k. äkta bostadsrättsförening som förärvade fastigheten via ett aktiebolag under år 2017. Föreningens fastighet består av ett flerfamiljshus i fem våningar med totalt 18 bostadsrätter. Den totala boarean är 1983 kvm. Fastighetsbeteckning är Riddaren 26. De kommersiella lokalerna i entréplanet tillhör grannfastigheten. Ledningar för teknisk försörjning är integrerade mellan fastigheterna särskiljs via servitut.

Lägenhetsfördelning:
6 st 2 rum och kök.
4 st 3 rum och kök.
8 st 4 rum och kök.

Plats för cykel i källaren samt soprum med plats för källsortering i källaren i angränsande byggnad. Nås med hiss från Sofi Almquist Plats. Plats för barnvagn-/rullstol i rum i källaren. Städutrymme med utslagsback.

Samtliga installationer i huset är nya. Rum för fjärrvärme och ventilation ligger i angränsande fastighet. Vattenburna radiatorer under fönster. Vattenburen golvvärme i vindslägenheter. Förbrukningen av varmvatten mäts kollektivt och ingår i avgiften.

Helt nya elinstallationer i huset. Elrum för fastigheten placeras i källaren. Lägenhetscentral inbyggs i garderob i hall eller kök. Komfortgolvvärme (ej avsedd för uppvärmning) installeras i badrum och hall (vindslägenheter har vattenburen golvvärme i hall.) Varje lägenhetsinnehavare tecknar eget elabonnemang för hushållsel och föreningen tecknar abonnemang för fastighetsel.

Helt ny ventilationsanläggning med mekaniskt förvärmd tilluft och frånluft med värmeåtervinning sk FTX-system. Tilluft via ventiler i vägg i till alla boningsrum. Frånluft sugs via ventil i tak/vägg från badrum och klädkammare. Forcerad frånluft i kök via fläktkåpa ovan spishäll.

Föreningen har tecknat avtal för TV, bredband och IP-telefoni med tjänsteleverantören Ownit. I tjänsten ingår basutbud för IP-TV (ca 17 kanaler), bredband (100 Mbit/s) samt fast abonnemang för IP-telefoni. Ett fastighetsnät med fiber installeras från källaren till varje lägenhet som även förses med en sk fiberkonverter. Lägenheten är utformad med ett sk stjärnnät av koppar och dubbla nätuttag i alla boningsrum (ej wc och klädkammare).

 

Intresseanmälan
Detta hem visas efter överenskommelse.
Karta
  • Karta
  • Satellit
  • Gatuvy