Bofakta 1403
Johanna Nydén
Fastighetsmäklare Johanna Nydén johanna@lagerlings.se 070 - 494 72 72
Richard Lagerling
Fastighetsmäklare Richard Lagerling richard@lagerlings.se 070 - 728 22 00

Nybrogatan 15

  • 9 950 000 kr
  • 67 m2
  • 2 rum
  • 3 535 kr/mån
Beskrivning
På en av de översta våningarna i nybyggda delen av Brf Astoria Nybrogatan ligger denna moderna och väldisponerade lägenhet. Öppen sällskapsdel med exklusivt snickeribyggt kök med köksmaskiner från Miele, matplats och vardagsrumsdel. Rymligt sovrum med anslutande klädkammare. Exklusivt badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Totalrenoverad fastighet med elegant entré. Attraktivt läge på Nybrogatans gågatsdel vid Östermalmstorg och Nybroviken. Snabbt tillträde möjligt.
Fakta
Adress
Nybrogatan 15
Område
Östermalmstorg
Pris
9 950 000 kr
Avgift
3 535 kr/mån
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
67 kvm faktisk uppmätning
Lgh nr - brf/lmv
01403/1403
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, bredband
Våningsplan
4 tr
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
Fönster
2-glas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV / Internet
Bredband via Ownit
Andelstal ägande
3.336700%
Förening
Brf Astoria Nybrogatan
Förening äger mark
Ja
Äkta förening
Ja
Nettoskuldsättning
646 747 kr
Juridisk person
Ja
Lägenhet

Genomgående chevronparkett i oljad ek förutom i hall där det ligger vacker Kolmårdsmarmor innanför tamburdörr. Säkerhetsdörr och larm. Takhöjd ca.2,60 m. Spegeln i hallen ingår ej i försäljningen. Rullgardinerna samt larm ingår. 

Kök

Köket är från Claessons kök och vitvaror från Miele. Matplats för 4-6 personer.  

Badrum

Golv och väggar i plattor av granitkeramik. Blandare och handdukstork från Vola, Vägghängt handfat och wc, spegelskåp med belysning och eluttag. Komfortgolvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Miele 2020. Bänkskiva av granitkeramik och platsbyggd förvaring i överskåp. 

Fastighet & Förening

Brf Astoria Nybrogatan är en s.k. äkta bostadsrättsförening som förärvade fastigheten via ett aktiebolag under år 2017. Föreningens fastighet består av ett flerfamiljshus i fem våningar med totalt 18 bostadsrätter. Den totala boarean är 1983 kvm. Fastighetsbeteckning är Riddaren 26. De kommersiella lokalerna i entréplanet tillhör grannfastigheten. Ledningar för teknisk försörjning är integrerade mellan fastigheterna särskiljs via servitut.

Lägenhetsfördelning:
6 st 2 rum och kök.
4 st 3 rum och kök.
8 st 4 rum och kök.

Inga planerade avgiftsändringar.

Plats för cykel i källaren samt soprum med plats för källsortering i källaren i angränsande byggnad. Soprum för närvarande i markplan i angränsande byggnad. Plats för barnvagn-/rullstol i rum i källaren. Städutrymme med utslagsback.

Samtliga installationer i huset är nya. Rum för fjärrvärme och ventilation ligger i angränsande fastighet. Vattenburna radiatorer under fönster. Vattenburen golvvärme i vindslägenheter. Förbrukningen av varmvatten mäts kollektivt och ingår i avgiften.

Helt nya elinstallationer i huset. Elrum för fastigheten placeras i källaren. Lägenhetscentral inbyggs i garderob i hall eller kök. Komfortgolvvärme (ej avsedd för uppvärmning) installeras i badrum och hall (vindslägenheter har vattenburen golvvärme i hall.) Varje lägenhetsinnehavare tecknar eget elabonnemang för hushållsel och föreningen tecknar abonnemang för fastighetsel.

Helt ny ventilationsanläggning med mekaniskt förvärmd tilluft och frånluft med värmeåtervinning sk FTX-system. Tilluft via ventiler i vägg i till alla boningsrum. Frånluft sugs via ventil i tak/vägg från badrum och klädkammare. Forcerad frånluft i kök via fläktkåpa ovan spishäll.

Föreningen har tecknat avtal för TV, bredband och IP-telefoni med tjänsteleverantören Ownit. I tjänsten ingår basutbud för IP-TV (ca 17 kanaler), bredband (100 Mbit/s) samt fast abonnemang för IP-telefoni. Ett fastighetsnät med fiber installeras från källaren till varje lägenhet som även förses med en sk fiberkonverter. Lägenheten är utformad med ett sk stjärnnät av koppar och dubbla nätuttag i alla boningsrum (ej wc och klädkammare).

Inga kommande större planerade renoveringar.

Visning söndag 8/10
  • söndag 8/10 12:00-12:30
    Lägg till i kalendern
Karta
  • Karta
  • Satellit
  • Gatuvy