planrtining gra?platta nyb15
Richard Lagerling
Fastighetsmäklare Richard Lagerling richard@lagerlings.se 070 - 728 22 00
Johanna Nydén
Fastighetsmäklare Johanna Nydén johanna@lagerlings.se 070 - 494 72 72

Nybrogatan 15

  • 22 850 000 kr
  • 143 m2
  • 4 rum
  • 7 398 kr/mån
Beskrivning
Med bästa läge på Nybrogatans gågata i nyrenoverade Brf Astoria ligger denna vackra sekelskiftesvåning i toppskick. Våningen bevarar alla vackra klassiska detaljer från förra sekelskiftet samtidigt som arkitekten har lyckats skapa en modern och öppen planlösning. Exklusivt snickeribyggt kök med utgång till stor balkong. Rymligt vardagsrum med plats både för sittgrupp och matsalsbord. Upp till tre sovrum med gott om förvaring. Två påkostade badrum varav det ena har både badkar och dusch medan den andra har dusch. Separat tvättavdelning. Totalrenoverad fastighet i toppskick med elegant entré. Förening med god ekonomi. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. Varmt välkommen!
Fakta
Adress
Nybrogatan 15
Område
Östermalmstorg
Pris
22 850 000 kr
Avgift
7 398 kr/mån
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
143 kvm faktisk uppmätning
Kommentar Boarea
Lägenheten är registrerad som 146 kvm i föreningens lägenhetsregister.
Lgh nr - brf/lmv
1104/1104
Ingår i avgiften
värme, VA, bredband
Våningsplan
1 tr
Hiss
Ja
Balkong
Balkong i västerläge
Förråd
Källarförråd
Fönster
2-glas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning
Fjärrvärme
TV / Internet
Ownit
Andelstal ägande
7.2709%
Andelstal avgift
7.2709%
Förening
Brf Astoria Nybrogatan
Förening äger mark
Ja
Äkta förening
Ja
Nettoskuldsättning
1 409 306 kr
Juridisk person
Nej
Byggnadsår
1874
Lägenhet

Rumshöjd vardagsrum/kök ca 3-3,5 meter. Sovrum ca 2,8-3,1 meter. Hall ca 2,7-2,85 meter. Badrum ca 2,5 meter. 
Säkerhetsdörr i trä. Spotlights i hall, wc och badrum. Nätverksuttag i samtliga rum (ej wc, klädvård). Genomgående chevronparkett i oljad ek. Fönsterbänkar i kalksten. 

Kök

Platsbyggt kök med luckor i askfanér målad i kulör Sage Green. Synlig stomme av hårdvaxad oljad ekfanér. Bänkskiva i kalksten. Blandare från Vola. Bänkbelysning under väggskåp. Kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn - allt från Miele. 

Badrum

Badrum plattor av granitkeramik på golv och vägg. Duschvägg i glas. Vägghängt handfat i vitt porslin. Blandare och handdukstork från Vola. Vägghängd wc i vitt porslin med inbyggd vattencistern. Spegelskåp med eluttag. Komfortgolvvärme. 

Tvättmaskin och torktumlare. 

Fastighet & Förening

Brf Astoria Nybrogatan är en s.k. äkta bostadsrättsförening som förärvade fastigheten via ett aktiebolag under år 2017. Föreningens fastighet består av ett flerfamiljshus i fem våningar med totalt 18 bostadsrätter. Den totala boarean är 1983 kvm. Fastighetsbeteckning är Riddaren 26. De kommersiella lokalerna i entréplanet tillhör grannfastigheten. Ledningar för teknisk försörjning är integrerade mellan fastigheterna särskiljs via servitut.

Lägenhetsfördelning:
6 st 2 rum och kök.
4 st 3 rum och kök.
8 st 4 rum och kök.

Inga planerade avgiftsändringar.

Plats för cykel i källaren samt soprum med plats för källsortering i källaren i angränsande byggnad. Soprum för närvarande i markplan i angränsande byggnad. Nås med hiss från Sofi Almquist Plats. Plats för barnvagn-/rullstol i rum i källaren. Städutrymme med utslagsback.

Samtliga installationer i huset är nya. Rum för fjärrvärme och ventilation ligger i angränsande fastighet. Vattenburna radiatorer under fönster. Vattenburen golvvärme i vindslägenheter. Förbrukningen av varmvatten mäts kollektivt och ingår i avgiften.

Helt nya elinstallationer i huset. Elrum för fastigheten placeras i källaren. Lägenhetscentral inbyggs i garderob i hall eller kök. Komfortgolvvärme (ej avsedd för uppvärmning) installeras i badrum och hall (vindslägenheter har vattenburen golvvärme i hall.) Varje lägenhetsinnehavare tecknar eget elabonnemang för hushållsel och föreningen tecknar abonnemang för fastighetsel.

Helt ny ventilationsanläggning med mekaniskt förvärmd tilluft och frånluft med värmeåtervinning sk FTX-system. Tilluft via ventiler i vägg i till alla boningsrum. Frånluft sugs via ventil i tak/vägg från badrum och klädkammare. Forcerad frånluft i kök via fläktkåpa ovan spishäll.

Föreningen har tecknat avtal för TV, bredband och IP-telefoni med tjänsteleverantören Ownit. I tjänsten ingår basutbud för IP-TV (ca 17 kanaler), bredband (100 Mbit/s) samt fast abonnemang för IP-telefoni. Ett fastighetsnät med fiber installeras från källaren till varje lägenhet som även förses med en sk fiberkonverter. Lägenheten är utformad med ett sk stjärnnät av koppar och dubbla nätuttag i alla boningsrum (ej wc och klädkammare).

Inga kommande större planerade renoveringar.

Intresseanmälan
Detta hem visas efter överenskommelse.
Karta
  • Karta
  • Satellit
  • Gatuvy