Såld

Se bilder
Till bildspelet

Nybrogatan 19B

  • 8 350 000 kr
  • 56 m2
  • 2 rum
  • terrassplan, hiss
21 11 16 nybrogatan 19B
Smakfullt totalrenoverad sekelskifteslägenhet med öppen planlösning och stor uteplats. Eftertraktat läge vid Nybrogatans gågata mellan Östermalmstorg och Nybroplan. Stora höga fönster och ett tyst läge mot en trevlig innergård. Exklusivt platsbyggt kök. Vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Sovrum med platsbyggda garderober. Välskött totalrenoverad fastighet med elegant entré. Förening med goda lokalintäkter och en bra ekonomi. Vänligen anmäl dig till visningen genom Lagerlings.se under rubriken anmäl till visning.

Förening och fastighet

Brf Riddaren 5, som är en s.k. äkta bostadsrättsförening, upplåter 49 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Byggnadens bostadsarea är 4490 kvm, 326 kvm lokalarea och 114 kvm biarea. Marken innehas med äganderätt.

Juridisk person godkänns ej som medlem. Inga planerade avgiftsändringar. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (f.n. 1190 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (f.n. 476 kr).

Gemensamma utrymmen består av barnvagns-/rullstolsrum, cykeluppställning, förrådsutrymmen samt soprum. Allmän tvättstuga finns inte i fastigheten. En mindre innergård finns för 19B.

Stambyte samt elstigar byttes 2018. Inga planerade större renoveringar.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.