Såld

Se bilder
Till bildspelet

Nybrogatan 19B

  • 28 000 000 kr
  • 162 m2
  • 4 rum
  • 4 tr, hiss
21_09_21_Nybrogatan_19B
Med ett av Östermalms allra mest eftertraktade lägen, vid Nybrogatans bilfria gågata invid Östermalmstorg, ligger denna takvåning i etage. Våningen, med generöst ljusinsläpp och högt i tak, håller genomgående högsta nivå på materialval och utförande. Generös sällskapsdel med eldstad och flertalet rumsfunktioner. Exklusivt platsbyggt kök, diskret integrerat, med köksmaskiner från Miele och bänkar av Carraramarmor. Två till tre sovrum och två exklusiva badrum. På övre plan finns ett sovrum med anslutande badrum och sällskapsrum med utgång till en generös, insynsskyddad terrass om 24 kvm. Välskött totalrenoverad fastighet med diskret entré. Förening med goda lokalintäkter och bra ekonomi.

Förening och fastighet

Brf Riddaren 5, som är en s.k. äkta bostadsrättsförening, upplåter 49 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Byggnadens bostadsarea är 4490 kvm, 326 kvm lokalarea och 114 kvm biarea. Marken innehas med äganderätt. Juridisk person godkänns ej som medlem. Inga planerade avgiftsändringar. 

Gemensamma utrymmen består av barnvagns-/rullstolsrum, cykeluppställning, förrådsutrymmen samt soprum. Allmän tvättstuga finns inte i fastigheten. En mindre innergård finns för 19B. Stambyte samt elstigar byttes 2018. Inga planerade större renoveringar. 

 

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.