Nybrogatan 70 A

  • 75 m2
  • 3 rum
  • 6 tr, hiss
21_10_28_Nybrogatan_70A_lgh1301_JPG
Med fantastisk utsikt över Östermalms takåsar från två längsgående terrasser om 16 kvm ligger denna exklusiva, ljusa vindsvåning på den övre lugna delen av Nybrogatan. Denna mycket väldesignade våning, ritad av Andreas Martin-Löf Arkitekter och byggd 2016, har genomgående högkvalitativa, enhetliga material. Lägenhetens samtliga rum har utgång genom glasade terrassdörrar till de längsgående terrasserna i öster och väster. I öppen planlösning med vardagsrum med braskamin från Stuv ligger ett fullutrustat, toppmodernt kök från Poggenpohl med vitvaror från Gaggenau. Stilrent badrum i Carrara-marmor med både badkar, separat dusch och tvättpelare från Miele. Två fina sovrum, varav det större med morgonsol, och gott om garderober i bägge. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp från Veluxfönster i taket samt ett integrerat högtalarsystem, Genomgående plankgolv i ek med vattenburen golvvärme. Hiss direkt till våningsplanet. Välskött, solid och skuldfri förening i fastighet från 1927.

Förening och fastighet

Brf Bävern är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheterna Kvarteret Räven 18 på Nybrogatan 66-72 samt Bävern 22 på Nybrogatan 81-87. Båda fastigheterna omfattar gathus och gårdshus och är byggt på Tyskbagarberget vilket gör att antal våningsplan skiljer sig åt mellan gathus och gårdshus. Mellan gathusen och gårdshusen finns gemensamma vackra trädgårdar med uteplatser.  Föreningens fastighet byggdes 1927 och består av 231 lägenheter med totalyta om 11 246 kvm samt 11 kommersiella lokaler. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum, bastu, festlokal, samlingslokal, gästrum och cykelförråd.  Juridisk person godkänns ej som medlem. 

 

 

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.