Såld

Se bilder
Till bildspelet

Östermalmsgatan 42

  • 23 250 000 kr
  • 169 m2
  • 5 rum
  • 4 tr, hiss
M3411 Ritning 2
Med högt, ljust och fritt läge i Villastaden ligger denna vackra jugendvåning. Våningen bevarar klassiska detaljer så som stuckaturer, spröjsade fönster och väggpaneler. Tre sovrum med gott om platsbyggd förvaring. Två balkonger samt terrass i sydostläge. Master suite ligger i en tillbyggd vindsdel med terrass och privat badrum. Tvättavdelning. Separat gäst wc i anslutning till hallen. Välskött och representativ fastighet med elegant entré. Förening med mycket god ekonomi. Flexibelt tillträde.

Förening och fastighet

Brf Linden nr 10 bildades 1978 och är en äkta förening, föreningen förvärvade fastigheten samma år. Föreningen består av 17 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler (för närvarande lagerlokaler). Juridisk person accepteras ej som medlem. Delat ägarskap accepteras.

Ingen allmän tvättstuga. Cykelställ under tak och grovsoprum. Innergård. Ej garage i fastigheten. Vinden är bebyggd sedan 1990. Kabel-Tv via ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.