Riddargatan 55

  • 14 100 000 kr
  • 82 m2
  • 3 rum
  • 2 tr, hiss
21_08_18_Riddarg_55
Med attraktivt läge invid Djurgårdsbron finns denna nyrenoverade och välplanerade trea med balkong och kakelugn. Tre rum i fil ut mot Banérgatan samt kök med matplats och balkong ut mot lugn gård. Generöst vardagsrum med kakelugn och fint ljusinsläpp från två fönster, sovrum och matsal. Hall med hel garderobsvägg och badrum klätt i marmor med dusch, fönster och kombinerad TM/TT. Genomgående vitlaserad fiskbensparkett, vackra stuckaturer och fina takrosetter. Totalrenoverad och elegant 1800-talsfastighet med nyrenoverad trädgård. Förening med god ekonomi.

Förening och fastighet

Brf Spelet 1 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Spelet 1 på adress Riddargatan 55 / Banérgatan 6 i Stockholm. Föreningen upplåter 21 bostadsrätter om totalt 2284 kvm. Marken innehas med äganderätt. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Gemensam tvättstuga i källaren. Cykelställ på gården. Grovsoprum delas med grannfastigheten. Det finns ej garage i fastigheten. Vinden i gathuset ät bebyggd med 2 lägenheter. Avgifterna har höjts om 5% från årsskiftet januari 2021. Styrelsen vill trygga framtida underhåll och bedömer att avgiften behöver revideras med +5% vid nästa årsskifte.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.