Se bilder
Till bildspelet

Sandelsgatan 31

  • 15 995 000 kr
  • 122 m2
  • 3 rum
  • 7 av 7, hiss
  • 5 974 kr/mån
M3065 Ritning 2
Med makalös utsikt över såväl Gärdets grönska som Stockholm välkända silhuetter ligger denna vindsvåning med penthousekänsla. Våningen är byggd med högkvalitativa material och har en stor terrass om 30 kvm i väster med magisk utsikt. Generöst sällskapsrum med centralt placerad öppen spis och härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och takfönster. Sällskapsrummet flankeras av två sovrum varav det ena med både badrum och dressingroom ensuite. Stort kök med gott om förvaring, arbetsbänkar av valnöt och Carraramarmor och skjutdörrar i glas ut mot terrass. Plats för matbord för många gäster med utsikt över terrassen och Stockholmssilhuetten. Ytterligare ett rymligt badrum med badkar och separat tvättstugeavdelning. Generös entré med garderobsvägg. Luftkonditionering installerad. Välskött förening med goda hyresintäkter i fastighet från 1941. Mer information om föreningen och huset finns att hitta på www.brfvidagardet.se.
Visningar
Detta hem visas efter överenskommelse.
Ansvarig mäklare
Ann-Charlotte Stenbeck Ann-Charlotte Stenbeck Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 788 38 77 anncharlotte@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.