Se bilder
Till bildspelet

Sandhamnsgatan 75C

  • 5 500 000 kr
  • BUD: 5 500 000 kr
  • 55 m2
  • 2 rum
  • 5 tr, hiss
  • 3 317 kr/mån
M3426 Ritning 2
Attraktivt och högt i 79 & Park ligger denna välplanerade bostad. Härligt sällskapsrum och kök i öppen planlösning och utgång till stor balkong med utsikt mot Kaknästornet. Luftigt sovrum med stort fönsterparti mot balkongen och garderobsvägg med inredning från Elfa. Stilrent badrum med dusch och tvättpelare. Ett boende utöver det vanliga med väl genomtänkta, stilrena och exklusiva materialval. Gemensam takterrass med utsikt över Gärdet och Stockholms siluett i samma del av fastigheten men högre upp (planeras att färdigställas till sommaren). Garage finns i huset för 2 000 kr/månaden (intern kö). Detta hem erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla med stor innergård och gemensamma takterrassen. 79 & Park är ritat av den namnkunniga danska stjärnarkitekten Bjarne Ingels BIG och färdigställdes 2018. Detta arkitektoniska mästerverk vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i Europa. Tillträde kan ske omgående.

Förening och fastighet

Brf Stettin 7 registrerades 2015-02-13. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag och utgör en äkta bostadsrättsförening. Brf Stettin 7 består av 169 st lägenheter, en förskola upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts som upplåts som hyresrätter. Samtliga lokaler är uthyrda. Marken innehas med äganderätt.

3 gemensamma takterrasser finns, dessa är ej färdigställda. Ett barnvagnsrum längst ner i varje trapphus. Cykelförvaring finns i garage/källare samt flertalet cykelställ utomhus. Det finns två miljörum i fastigheten där källsortering tillämpas. Uppvärmning med fjärrvärme. I avgiften ingår: Avgift för bostaden för att täcka kostnader för drift, underhåll, värme, vatten, räntor, amorteringar. Bredband och tv (basutbud) från Ownit. Individuell mätning av respektive hushålls elförbrukning, faktureras i efterskott. Garage finns i huset med 133 bilplatser och 8 MC-platser, 2000 kr/månad. Ett mindre antal laddplatser för elbil finns för extra kostnad.

För närvarande inga avgiftshöjningar planerade. Inga större planerade underhållsarbeten de närmaste åren. 

Visningar
Detta hem visas efter överenskommelse.
Ansvarig mäklare
Ann-Charlotte Stenbeck Ann-Charlotte Stenbeck Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 788 38 77 anncharlotte@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.