Se bilder
Till bildspelet

Skeppargatan 25D

  • 13 950 000 kr
  • BUD: 13 950 000 kr
  • 106 m2
  • 4 rum
  • 4 tr, hiss
  • 4 037 kr/mån
M3437 Ritning 2
Med mycket attraktivt läge i hjärtat av Östermalm, med direkt närhet till Östermalmstorg, ligger denna välplanerade, genomgående, ljusa och högt belägna lägenhet. Entré med inbyggd garderob öppnar upp mot det stilrena köket med utgång till balkong i västerläge och bostadens två rymliga sällskapsrum, båda med vackra kakelugnar. Välplanerat badrum med inbyggt badkar, separat dusch och tvättpelare. Privat del med två bra sovrum varav ett med utgång till balkong med sydöstläge. Bostadens många fönster och genomgående planlösning ger ett härligt ljusinsläpp och vacker utsikt mot charmiga takåsar. Bostaden är lugnt belägen i gårdshuset i välskött fastighet från 1885.

Förening och fastighet

Bf Norden nr. 2 u. p. a. är ett sk privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen. Föreningen är en bostadsförening vars verksamhet regleras i lagen om ekonomisk förening. Föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt och har 65 medlemmar. Föreningen äger fastigheten Havssvalget 21. Bostadsföreningen registrerades 1884 och består av 2 flerbostadshus och nuvarande stadgar registrerades 2019.

Allmän tvättstuga i eget hus på gården, i gott skick med nyligen utbytta maskiner. Mycket trevlig gård med planteringar, fruktträd, och gräsmatta. Cykelförvaring (gård under tak). Grovsopor (gård under tak). Cykelrum, barnvagnsrum, grovsoprum kommer att byggas helt nytt på bakgården under 2021 efter att marken dränerats om och nytt ytskikt lagts på gården. Internet och grundutbud av TV ingår i avgiften. Uppvärmning sker via direktverkande el. 

Visningar
Detta hem visas efter överenskommelse.
Ansvarig mäklare
Ann-Charlotte Stenbeck Ann-Charlotte Stenbeck Fastighetsmäklare 08 - 660 16 00 070 - 788 38 77 anncharlotte@lagerlings.se

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.