Strandvägen 65

  • 144 m2
  • 4 rum
  • 4 tr, hiss
M3684_Ritning 2
Med magnifik utsikt över Nobelparken ligger denna strålande ljusa våning. Våningen kan disponeras antingen med upp till tre sovrum eller med flera sällskapsrum i fil mot parken och master bedroom mot tyst innergård. Fransk balkong mot Strandvägen. Två påkostade badrum varav det ena har badkar och det andra har dusch. Separat gäst-wc i anslutning till hallen. Möblerbar hall med fungerande öppen spis. Modernt kök med köksö och utgång till balkong. Mycket välskött och representativ fastighet uppförd 1922-1923. Förening med mycket god ekonomi. Garage i huset med kösystem. Flexibelt tillträde. Vänligen kontakta mäklaren för bokning av visning.

Förening och fastighet

Brf Hornblåsaren är en s.k. äkta bostadsrättsförening med adresserna Strandvägen 65-67 samt Linnégatan 104. Fastigheten förvärvades av föreningen 2003. Den totala boytan uppgår till 5635 kvm, varav 5460 utgörs av lägenhetsyta fördelade på 41 lägenheter och 176 kvm fördelat på två lokaler. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. 

Garage finns med 16 platser. Allmän tvättstuga, cykelrum och samlingslokal. Juridisk person godkänns ej som medlem. 

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.