Såld

Se bilder
Till bildspelet

Stureparken 5

  • 7 500 000 kr
  • 51 m2
  • 2 rum
  • 3 tr, hiss
Med eftertraktat läge vid Stureparken och solig balkong i västerläge ligger denna smakfullt renoverade lägenhet. Lägenheten har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i anslutning. Kök med påkostade detaljer och gott om förvaring. Platsbyggd bokhylla och utgång till balkongen. Modernt badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Rymligt sovrum med gott om garderober. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad och i mycket gott skick. Tillträde i februari eller senare efter överenskommelse. Välskött och representativ fastighet med elegant entré. Förening med god ekonomi. Vänligen anmäl dig till visning genom vår hemsida www.lagerlings.se under rubriken anmäl till visning.

Förening och fastighet

Fastigheten bebyggdes 1884. Björken 10 förvärvades av föreningen 1996. Fastigheten ägs av föreningen och inkluderar tre hus: Floragatan 14, Stureparken 5 och Stureparken 5a (gårdshus). Marken innehas med äganderätt. Föreningen består av 31 bostadsrätter. Total lägenhetsyta är 2835 kvm. 

Tvättstuga finns i källaren med tvättmaskin, torktumlare, samt tork- och mangelrum. Förråd finns i källaren, dock med varierande storlek. Cykelförråd finns i källaren. Sopsortering finns även för glas och tidningar. En parkeringsplats som tillhör föreningen lottas ut till anmäld intresserade 1 gång/år. F.n. är hyran 2500 kr/månad. Gården har gräsmatta, planteringar och möbler. På gården kan även cyklar förvaras. Andrahandsuthyrning är tillåten en begränsad tid, med styrelsens godkännande, och en avgift kommer också så småningom att tas ut (10% av basbeloppet). Inga planerade avgiftsändringar.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.