Uggelviksgatan 13

  • 10 500 000 kr
  • 81 m2
  • 2 rum
  • 3 tr, ej hiss
21_10_08_Uggelviksgatan_13_lgh1301_JPG
I en vacker liten tegelfastighet från 1913, med lugnt och högt läge i eftertraktade Lärkstaden, ligger denna sällsynt charmiga, smakfullt renoverade lägenhet. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp med genomgående planlösning mot gata och lugn gård. Vackra spröjsade fönsterpartier, fina paneler och sobert färgval gör detta till ett hem att längta efter. Generöst vardagsrum med inbyggd bokhylla och stort fönsterparti ligger i fil med det rymliga sovrummet med balkong ut mot gatan. Stilrent kök med plats för stora sällskap, bra arbetsytor och god förvaring. Helkaklat badrum med dusch. Möjlighet finns att förvärva intilliggande lägenhet om två rum, 47 kvm. Förening med bra ekonomi i välskött och representativ fastighet utan hiss med elegant entré.

Förening och fastighet

Brf Piplärkan är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 8 bostadsrätter om totalt 705 kvm. I anslutning till fastigheten finns även parkeringsplats med plats för 1-2 bilar och som nyttjas av föreningens medlemmar för sopkärl samt cykelparkering. Parkeringsplatsen är per den 31-dec-2020 uthyrd till medlem i föreningen. Marken innehas med äganderätt. Inga planerade avgiftsändringar. Juridisk person godkänns ej som medlem.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.