Värtavägen 6

  • 23 600 000 kr
  • 185 m2
  • 6 rum
  • 3 tr, hiss
Planlösning
Alternativ planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning
Med högt och ljust västerläge vid Karlaplan ligger denna klassiska våning i nationalromantik. Våningen, som är i behov av modernisering, har en tilltalande planlösning och ger flera olika möjligheter till alternativa planlösningar. Andra i huset har flyttat köket till matsalen. Balkong mot grönskande innergård samt möjlighet att bygga ytterligare en balkong från nuvarande jungfrukammare. Våningen kan disponeras med upp till fem sovrum och tre badrum. Välbevarande klassiska detaljer så som skjutdörrar, pardörrar, burspråk och fiskbensparkett. Mycket välskött och representativ fastighet med elegant entré. Förening med mycket god ekonomi. Tillträde efter årsskiftet eller efter överenskommelse. Vänligen anmäl dig till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken anmäl till visning.

Förening och fastighet

Brf Trumslagaren 9 är en s.k. äkta förening. Föreningen upplåter 19 lägenheter med bostadsrätt. Huset, som är ritat av arkitekt H. Westerlund, uppfördes åren 1913-1918. Total bostadsyta 2596 kvm. Marken om 886 kvm innehas med äganderätt. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare av bostadsrätt.

Föreningen har servitut i grannfastigheten för den allmänna tvättstugan i Värtavägen 10. Även grovsoprum och sopnedkast finns i grannfastigheten Värtavägen 10. Cykelrum i källare. Ej barnvagnsrum så man får ha vagn i porten. Fin gård med cykelställ. Ej garage i fastigheten. Huset består av sju våningsplan samt ett källarplan. Det sjunde planet, vindsvåningen, som tidigare hyste vindsförråd, inrättades med två bostadslägenheter som färdigställdes under våren 2001.

Bor du på Östermalm och funderar på att sälja din bostad?

Vi på Lagerlings förmedlar varje år fler Östermalmshem än någon annan mäklare och vi är experter på just din stadsdel. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör en av våra erfarna mäklare av sig till dig.